Konu: Beklenen ayrılıksa gelir!... Ptsi Kas. 02, 2009 12:02 am
Gece yine büründü sessizliğine; Ben ezelden yana sessiz; Geldim dedin gözlerimden kaçarak. Bense gittiğini anladım
Yüreğime dokunmuyor gözlerin Isıtmıyor ellerin. Sevmiyorsun. Senden ne gelirse gelsin kabulum bilirsin sen beni Cennetim de sensin, cehennemim de, Şikayetçi değilim bu vurgundan
Beklediğimdi... geldi bilirim Beklenen ayrılıksa gelir. Belki zamanında kimbilir belki de çok zamansız Şimdi benim payıma düşen sensizlik Uykusuz zifiri karanlık geceler Ve her sözde çare arayışları...
Buğulu bakışlarda seni görme arzusu Daraldı ruhum yine Aldırma sen bana Ben kandırırım kendimi Bilirsin!.. Acıtmaz gidişin...
Sen beni iyi tanırsın Susuyorum, ağlamıyorum izin veriyorum gidişine sualsiz! Korkma... Ben sensizliğe alışamam, senin bana alışamadığın qibi(!) Birqün yine geleceksin biliyorum sen; gibi...
Ve bana düşen sıcacık bir "hoşgeldin" olacak Yine mühürleyeceğim qönlümü sana sualsiz Gidişini izlediğim qibi gelişini de izleyecegim hüzünlerimle Şimdi qit... Unutma; Ben şartlı-şartsız tahliye ederim kendimi...