€scap€ Admin
| Konu: Susayım dinle ! Paz Kas. 01, 2009 11:49 pm | |
| Bugünde yaşamazsam ölmem ya... Sevdanın hükmü kesildi Aşkın bozgununda yürek Umutlarım yetim İnleyen gözlerimden Kanlı yaşlar akıtıyor hasretin İçime firak dokunuşunla Tek celsede sustur beni... Cenazemin son gözyaşı da düşsün geceye Sana en büyük mağlubiyetimi sakladım... Herkes kendi uçurumunu sever ya! Gecenin gözlerine mil çekmiş kalemimle Beni mısralarda öldür bu gece...
/Konuştur kalemimi Mısraları Savururken yüreğime Bilmez kimseler Her kelimesinde aşk yazdığını.../
Bir umuda bağlı artık pamuk ipliği hayat Bir umut ki adı konmamış... Rüzgârın gözünden bir ürperti sızıyor Başucumda sayıklıyor sevda Düşümden ince ince kan sızıyor Kursağımda yarım kalmış küfürler Diz çöküp ölüm mavisinin önünde İnsafsız gecelerin kulağına Sensizliğimi fısıldıyorum... Ölüm işçisi haykırıyor artık adımı Hoşça kal teni ihanet kokan sevgili Seni bende yaşatabilmek için Son kez ödüyorum bedelini... /Mirastır artık gecelerim sana Kefenini yırtmış karanlıklarda İntihar ederken sevda Bir şair seslenişinde kesilecek gece Sus /ölüm.../ | |
|
JoNnJoNn AKTİF ÜYE
| Konu: Geri: Susayım dinle ! Perş. Nis. 08, 2010 9:18 pm | |
| | |
|