€scap€ Admin
| Konu: Gözlerin Anlık Yangınlardan Firar Etse de!... Cuma Ekim 23, 2009 11:36 pm | |
| Öyle içten öyle samimiydi ki gözlerin Ömrümün sonuna dek öylece bakmak istediğim. Ne acı ki Bilsem de sonunda beni bekleyen bir ölüm O gözlerde buluşmaya bir saniye de olsa razıyken bir daha Hiç görememe ihtimali...
Alıp da başını gitme yar Sevmesen de beni tutmasan da ellerimi Seninle konuşma lütfuna erişemese de bu gönül Alıp da başını gitme yar.
Öyle derin öyle uçsuz bucaksız ki bu sevda Düşünde görsen inanamayacağın Anlatsam anlamayacağın Arsız yalvarışlarımın kapına dadandığı Okyanus gibi derin ve büyük Bir hayal ülkesi kadar uzak...
Gözlerin anlık yangınlardan firar etse de Gönlümde demir prangalarla mahkumsun Sanma ki unutursun kilometrelerce ötede olsan bana Soğuk ecel teri gibi olurum ensende Aldatma meylinin revaçta olduğu her anında..
Kolay mı sandın sen o kadar sevdiceğim Önce aşk tılsımını değdirip yüreğime Sonra da öylece çekip gitmeyi... Ey benim yorgun yürekli Zamanın izlerini yüzünün çizgilerinde saklamış Cesur mert sevgili yarim Kolay mı sandın Sevgisini avuçlayıp yollarına seren beni Terk edip gitmeyi...
Ağzından dökülen her kelimeye müptela olduğum Karşımda duran güzel kadın Görmez misin hâlâ sana aşikar bu sevgiyi?
Aşk kolay belki ama sevmek zor Öğrenmeli insan ömrünce sadece bir kez gerçekten sevebileceğini... Öğrenmeli insan sevip de sevgisinin peşinden gitmesi gerektiğini Sevip de sevdiceğinin uğrunda belki bin kez öleceğini... alıntı | |
|