styLe ßy aLon£ Admin
| Konu: ---vazqeçTiM--- C.tesi Ağus. 01, 2009 9:45 pm | |
| VAZGEÇTİM..
Günün birinde sen aklıma geleceksin …ve ben üzüleceğim Biliyorum sevmeyi bile beceremedim ben Bu anlamsız gidişin üşütür beni Sevmek kimi zaman yetmiyormuş demek ki Sensiz yaşayamazmışım, yaşıyorum işte Bu utanç da sana yakışır Git hadi beni terk et Her odundan çıra çıkmıyormuş. Hadi al götür aşkını Yalan sözlerini, yalan sevmişliğin, yalan ağlayışların Yalan her şeyin yalan Günü birinde sen tekerlekli sandalyeye mahkum olacakmışsın Gözlerin görmeyecekmiş …ve ben yine seni sevecekmişim Geriye dönüp de bakamam nelerden vazgeçmişim senin uğruna Sanma mutlu olursun Ahım sende kalır beddualarım sende Hevesim mutluluğum sende Anlamsız gidişine Yalan gülüşlerin Yalan sevmişliğin Yalan… Her şeyin yalan Sen gibi… Yalan! | |
|
JoNnJoNn AKTİF ÜYE
| Konu: Geri: ---vazqeçTiM--- C.tesi Ara. 19, 2009 1:59 pm | |
| Bazen susmak gerekiyormuş*bazen bomboş bakmak gerekiyormuş hayatın yalanlarına..
Anlamaya çalışmak saç...ık..!Anlamadan yaşamak gerekiyormuş..Ama bazen!
Unutmak gerekiyormuş unutulma pahasına..
Zaman değilmiş gideni getiren..
Aslında zamanmış var olanı g*türen..!
özlediim SeyLEr ruhumu KanaTıyor.. Tam iyileŞior derken ßir HAtıra Daha sapLıor..!
Ruhum cok Yaralı Cok Kan akıor ruhumdan.. Dursun artıq btsin artıq.. qecsin ßu yaralar Yoruldm yara alMaktan..
Artık kapıyı çalan ben değilim anne ruhuma başkası girdi dünyanın son günü gibiydi sanki tüm dokunduklarım eriyip gitti… Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti…
Káç öLüm wáЯ$á qözéé áLdm háyáTımıİ çöPé áTtm Tüm RüyáLaЯ Káßu$ Y!né KoЯkuy0ruMmM..!
rüsgar alıp gotürür bni sonsuz karalına.. canım yanar çığlıqlarla.. ama hiç acı yoq ..!üsmes beni ağlamaq bedenim alışmış sonuçda
Yokluğun* ismi bile henüz konmamış bir çocuğun katilidir şimdi.... [" | |
|